Kreationistiset eläimet

Kirjoittanut: johannes19

Raamatun todistusarvo eläinten luomisessa on kiistaton. Kuten vallan hyvin tiedetään, ensimmäisessä Mooseksen kirjassa ilmaistaan niin ihmisen kuin eläimistönkin, johon ihminen ei siis kreationistisen maailmankatsomuksen valossa kuulu, olleen kasvissyöjiä. Vasta syntiinlankeemuksen yhteydessä olisi tältä osin epätäydellisempään suuntaan menty. Kun Aatami eli noin 930-vuotiaaksi ja kun maailma luotiin noin 6000 vuotta sitten, on lihansöjäeläimillä ollut ilmeisesti "hieman" kiire sopeutua lihan syöntiin joskus 3000-luvulta eaa. lähtien, mutta geneettinen rappeutuminen lienee tässäkin tapauksessa avainkäsite, jolla kaikki on selitettävissä.


Jos aloitetaan ihan pelkistä maaeläimistä, niin esimerkiksi kissaeläimet, kuten leijona ja tiikeri, ovat aivan selvästi kasvissyöjistä geneettisen rappeutumisen myötä lihansyöntiin sopeutuneita. Muista isommista otuksista jääkarhukin on aiemmin tullut toimeen puhtaasi kasvispohjaisella ravinnolla, jota kyllä yllin kyllin kasvaakin hyisen meren pinnalla olevalla jäällä. Ja jos tarkastellaan vaikkapa joidenkin eläinten hampaistoja, ruuansulatuskanavia ja muuta ruumiinrakennetta, niin ovathan käärmeetkin kuin tehtyjä kasvisravinnon hyödyntäjiksi, mutta geneettisen rappeutumisen takia ne kaikki vain sattuivat sopeutumaan harvinaislaatuisen puhtaiksi lihansyöjiksi. Ja jos matelijoissa pysytellään, niin joskus vedenpaisumuksen jälkeen, ehkä hieman ennen Jeesusta Kristusta, sukupuuttoon kuolleista dinosauruksistakin esimerkiksi Tyrannosaurus rex ja Velociraptor olivat ilmeisen selvästi luotu alun perin kasvissyöjiksi. Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa. Amen.


Ja kukapa tietää, mitä on syvissä vesissä, tuhansia metrejä aaltojen alla? Nykytieteen ansiosta siellä tiedetään olevan esimerkiksi kaskelotteja, ilmaa hengittäviä hammasvalaita, jotka Jumala huvin vuoksi patisti hankkimaan ravintonsa parin kilometrin syvyydestä. Kaskeloteilla on luustossa ikäänkuin "jäänteet" surkastuneista takaraajoista, mutta tämä on kusetusta; sillä mitään evoluutiota kaskelotin tapauksessa ei ole tapahtunut - lukuunottamatta sitä seikkaa, että kaskelotti siirtyi puhtaasta kasvisravinnosta, porkkanoista, joita valtamerissä kasvaa parin kilometrin syvyydessä yllin kyllin, syömään esimerkiksi jättiläiskalmareita. Ja jostain syystä myös kaskelotin ravinto päätti lopettaa porkkanoiden järsimisen ja siirtyi sekin puhtaasti eläinproteiinin kuluttajaksi. Syvyyksissä elelevät krottikalat, yhdestä luodusta merikrotista geneettisesti rappeutuneet 270 lajia, nekin söivät kaikki kaskelotin ja jättiläiskalmarin tavoin kasvisravintoa, mutta jostain syystä päätyivät kuluttamaan toisia eläimiä, vaikkei niiden rakenne oikein saalistajalle sopisikaan.


Seuraavaksi voitaisiin ottaa esille muutamia malliesimerkkejä kasvissyöjistä geneettisesti rappeutuneista pedoista. Huomatkaa etenkin krotin kasvisravinnon jauhamiseen sopiva purukalusto, jättiläiskalmarin juureksien poimimiseen sopivat pyyntilonkerot, jääkarhun vihanta elinympäristö ja kaikissa eurooppalaisissa kulttuureissa vaakunoita myöten lauhkeaksi ruohon märehtijäksi tunnettun jalopeuran eli leijonan kasvissyöjämäinen olemus.


Syntiinlankeemuksen tekosia kaikki!

--------------------------------------------------------------------------

Eikä pidä unohtaa

Kirjoittanut: M00535 ...myöskään niitä syntiinlankeemuksen jälkeen rappeutuneita kasveja, jotka ovat siirtyneet eläinproteiinin käyttämiseen.

Kihokit, vesiherneet ja yökönlehdet maiskuttelevat suomessakin syntiinlangenneita hyönteisiä, ja löytyypä maailmasta jopa sellaisiakin rehuja, jotka popsivat pikkunisäkkäitäkin.

--------------------------------------------------------------------------

Ei unohdeta mikrobeja

Kirjoittanut: Anteeksi että ajattelen

Vaikka Raamattu unohti asiasta mainita, niin kannattaa myös muistaa, että ruuansulatus ei ole vain eläimen itsensä suorittamaa toimintaa, vaan kyse on ryhmätyöstä, jossa sadat erilajiset suolistobakteerit osallistuvat ratkaisevalla tavalla ruuansulatukseen. Suolistossa majaileva fauna taas vaihtelee kovasti sen mukaan onko sen isäntä lihansyöjä, kasvissyöjä vai sekaravinnon nauttija.


Eli kun syntiinlankemuus kaikkitietävän Jahven yllätykseksi sattui tapahtumaan, niin myös suoliston mikrobit on pitänyt muuttua paljolti kokonaan eri lajeiksi. Vaikea keksiä missä lihansyöjä elikoiden suolistoon kuuluvat bakteerit oikein lymysivät ennen syntiinlankeemusta?


Ja jos lihainsyöjän suoleen kuuluvat bakteerit jossain lymysivät, niin vaikea on myös ymmärtää miksi ne oli ylipäätään luotu, kun kerran lihansyöjiä ei ollut eikä kaiketi perisyntiäkään ollut ihmisiin ohjelmoitu?

--------------------------------------------------------------------------

Eihän toki!

Kirjoittanut: johannes19

"Eli kun syntiinlankemuus kaikkitietävän Jahven yllätykseksi sattui tapahtumaan, niin myös suoliston mikrobit on pitänyt muuttua paljolti kokonaan eri lajeiksi."

-Anteeksi että ajattelen


Aivan! Eihän toki tule unohtaa tätäkään yksityiskohtaa - kuten monessa muussakin tapauksessa, myös kasvissyöjien suolistomikrobien näennäinen "muuttuminen" kokonaan toisiksi, lihaa hajottaviksi lajeiksi, selittyy yksinkertaisesti sillä, että ne geneettisen rappeutumisen takia sopeutuivat tyystin uudenlaiseen toimintaan.


Mistään syntiinlankeemuksen jälkeen syntyneistä varsinaisesti uusista lajeista ei voida puhua; sillä luomista ei ole genesiksen jälkeen enää tapahtunut - kaikki postgeneesiset muutokset selittyvät kyllä geneettisellä rappeutumisella, kunhan etsit tietoa ja perehdyt tähän asiaan runsaaksi mainostetun aineiston suosiollisella avustuksella. Minähän en tästä aineistosta tietoinen ole, mutta kyllä sen "siellä jossain" on oltava. Olen kuitenkin kuullut "olevan" kreationistisia tieteellisiä tutkimuksia. Pakkohan noiden on todellakin oltava. Miksipä muutenkaan sellaiset erittäin pätevästi asiansa argumentoivat keskustelijat kuin vaikkapa sydämmen.usko.pelastaa toistuvasti kehottaisivat "tutustumaan aiheeseen"?


Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa. Amen.

--------------------------------------------------------------------------

Ole onnellinen vastustuskyvystäsi

Kirjoittanut: M00535

sillä niin älykäs oli Älykäs Vastustuskyvynsuunnittelija, että Hän suunnitteli sinulle vastustuskyvyn niitä mikrobeja ja viruksia vastaan, jotka Hän on itse suunnitellut vastustamaan vastustuskykyäsi, etteivät ne menehtyisi, vaan eläisivät ja voisivat hyvin sinussa.


Lisäksi täytyy todeta, että Älykäs Vastustuskyvynsuunnittelija oli niin Älykäs, että Hän ei suinkaan tehnyt jokaista uutta suunnittelemaansa pöpöä varten vasta-ainetta, eikä niitäkään, jotka Hän mahdollisesti aikoo Suunnitella vasta ensi viikolla, vaan sen sijaan Suunnitteli elimistöllesi kyvyn koodata olemassaolevista proteiineista aina vain uusia vasta-aineita niitä uusia pöpöjä vastaan, jotka Hän aikoo Suunnitella.